1400/07/12بررسی اثرات استخراجبررسی اثرات استخراج بر کیفیت و کیفیت کرمان در چند بخش به صورت خلاصه آسیاب قهوه برای به دست آوردن توزیع ...
1400/07/12بررسی تاثیرات عصارهگیریآسیاب کردن قهوه برای به دست آوردن توزیه مناسب ذرات قهوه جهت حرکت صحیح آب از بین آنهاست. بازه اندازه ...
1400/07/12کرما در اسپرسوبررسی مختصر اثرات استخراج بر کیفیت و کیفیت کرمان در چند بخش آسیاب کردن قهوه برای به دست آوردن ...
1400/07/12تاثیر کافئین بر بدنسیاری از ما برای گذراندن روز به یک فنجان قهوه صبحگاهی یا یک تکان کافئین در بعد از ظهر تکیه می کنیم. کافئین به ...
1400/07/12بهترین زمان نوشیدن قهوهاز نظر ما هر زمانی از روز بهترین موقع برای نوشیدن قهوه ست. اگر بخواهیم بشکل علمی و از دید دانشمندان...
1400/07/12باتسام در نمایشگاه بین المللی سلیمانیهحضور شرکت باتسام در سومین نمایشگاه بین المللی کشاورزی و صنایع غذایی سلیمانیه عراق با مشارکت شرکتهایی از ...