قهوه های تخصصی و با عطر و طعم میوه ای و گلی برای لذت بردن و قهوه های بلند (ترکیبی) عربیکا و ربوستا برای تامین کافئین روزانه

ما 2 خانواده بزرگ در قهوه داریم به نام عربیکا و کنفورا که هرکدام زیرگونه و یا ورایتی مختص خود را دارند و تعدادی هم زیرگونه های ترکیبی (پیوندی،  بین عربیکا و ربوستا و …)  نیز وجود دارد که بسته به عوامل متعددی این زیرگونه ها به وجود آمده اند. خیلی از ویژگی های عطر و طعمی قهوه ها به زیرگونه و ورایتی آن مربوط می شود.

یکی دیگر از  عوامل تاثیر گذار در عطر و طعم قهوه پراسس یا فرآوری است. فرآوری یا پراسس به فرآیندی گفته می شود که طی آن لایه های مختلف میوه قهوه جداسازی و فرآیند خشک کردن آن اتفاق می افتد. ما دو پراسس اصلی و مادر به نام پراسس نچرال طبیعی یا همان پراسس Dry یا خشک و پراسس واشد wet یا خیس داریم که اگر مقایسه عطر و طعمی آنها از یک قهوه واحد انجام بدیم خروجی فنجان نهایی ما با پراسس واشد اسدیته بیشتر، شفاف تر و روشن تر و خروجی ما از همان قهوه با پراسس نچرال، شیرین تر، بادی بیشتر میباشد. علاوه بر این دو پراسس اصلی، ماچندین پراسس تجربی و جدید نظیر انروبیک و … داریم که تمرکز به عملیات هرمنتیشن در حین فرآوری دارند.

هرچقدر ارتفاع قهوه کشت درختچه های قهوه عربیکا بالاتر باشد، باتوجه به کند شدن سوخت و ساز در ارتفاع بالاتر قند بیشتری در میوه های قهوه دخیره میشود که در کیفیت فنجان تاثیرگذار است.از فاکتورهای تاثیر پذیر از ارتفاع بالاتر کشت، دمای معتدل تر و کمتر شدن آفات و حشرات در این دما و ارتفتع است که تاثیر مثبت در کیفیت عطر و طعم قهوه ها میشود.

باعث سوخت و ساز بیشتر در بدن می شود.

با تاثیر در عملکرد مغز بعد از گذشت 40 روز از مصرف مرتب قهوه دانشمندان شاهد تغییرات مثبت در خلق و خو و انرژی مضاعف در انسان ها شدند.

افراد زیر 14 سال و خانم های باردار و افراد دارای بیماری های مزمن نظیر کم خونی شدید.